Punjena jaja

Jul 18, 2010


Pin It
Dodaj.rs


 Sastojci:
  • 7 jaja
  • Dve velike kasike majoneza
  • Jedna kasicica senfa
  • Jedna kasicica soli
  • Dva kisela krastavcica (po zelji)

 

Jaja staviti u serpu sa hladnom vodom i ukljuciti ringlu na srednju jacinu. Kada voda provri kuvati jaja jos oko 10 minuta. Ostaviti jaja da se malo ohlade a zatim ih oljustiti. Svako jaje iseci uzduz i pazljivo izvaditi zumanca. Zumanca staviti u blender, dodati so, majonez, senf i iseckane krastavcice. Ukljuciti blender i cekati da se dobije homogena smesa. Tom smesom puniti jaja. Ostaviti u frizider da se ohladi a zatim servirati.


4 komentara :

Jovana on July 18, 2010 at 5:14 PM said...

Odlicno i brzo draga Tasa! :-D

Taša on July 18, 2010 at 5:17 PM said...

Hvala puno Jovana :) :*

Branka - byB on July 18, 2010 at 6:36 PM said...

Izvrsno ! već vidim ova jaja kao neko predjelo ili uz još neki dodatak kao ljetnu večeru. Super izgledaju i jako lijepo si ih servirala !!

Taša on July 18, 2010 at 6:54 PM said...

Hvala puno Branka :) Moze se u fil dodati i jos nesto, kao na primer tunjevina, cak i neka sunka. Mada ja najcesce jedem ovako, za veceru, sa kulenom i nekom sunkom.

Post a Comment

  

back to top