Spanac sa belim sirom

May 12, 2010


Pin It


   Sastojci:
  • 1/2 kilogram spanaca 
  • Jedan cen belog luka
  • Tri kasike sitnog belog sira
  • Jedna kasicica vegete

Spanac ocistiti od drski, dobro oprati i staviti u vrelu vodu da se kuva oko 10 minuta. Kuvan spanac ostaviti da se cedi od vode. U manju serpu sipati malo ulja i ostaviti na srednjoj vatri dok se ne zagreje. Kada se zagreje dodati sitno iseckan beli luk i spanac, koji ste prethodno usitnili. 

Ostaviti par minuta da se dinsta, a zatim dodati vegetu i sitan beli sir. Ostaviti na sporetu jos oko 2 minuta, a zatim servirati kao prilog.

7 komentara :

Ami on May 13, 2010 at 8:32 AM said...

Divna slika, divno jelo! :)

Vera on May 13, 2010 at 9:19 AM said...

Ovo je odlično jelo!

Taša on May 13, 2010 at 9:40 AM said...

Hvala vam puno :)

Branka on May 13, 2010 at 10:06 AM said...

ovo je super, volim špinat i često ga radim ali ga nisam do sada kombinirala ovako sa sirom, odlična ideja !

Taša on May 13, 2010 at 11:34 AM said...

Hvala. Ja ga samo tako i jedem, u kombinaciji sa sirom, jer je mnogo ukusniji :)

Elisa on May 17, 2010 at 9:57 PM said...

originali, da mangiarli subito!!
Complimenti..
Elisa

Taša on May 18, 2010 at 7:07 AM said...

Grazie mille :)

Post a Comment

  

back to top