Pastašuta

May 4, 2010


Pin It
Dodaj.rs



Pastašuta, odnosno špagete :)

Sastojci:
* 500 grama mlevenog juneceg mesa
* Jedna glavica crnog luka
* Jedan cen belog luka
* Jedna kasika mesavine zacina
* Malo vode
* Dve kasike paradajz koncentrata
* Jedno pakovanje spageta

Na malo ulja proprziti jednu glavicu crnog luka i jedan cen belog luka, dodati mleveno meso i ostaviti da se dinsta. Kada je meso gotovo dodati jednu ili dve kasicice mesavine zacina. Dodati pola solje vode i ostaviti da se dinsta 30 minuta, po potrebi dodati vode. Posle 30 minuta dodati jos pola solje vode i dve kasike paradjz koncentrata. Dobro promesati i preliti preko gotovih spageta.

 

3 komentara :

Branka on May 4, 2010 at 4:41 PM said...

obožavam paštašutu :), odlično pripremljeno, lijepo prezentirano !

Taša on May 4, 2010 at 4:56 PM said...

Hvala ti. I ja je obozavam, bas je cesto jedemo :)

Marina on March 20, 2011 at 7:18 PM said...

Ajme listam kroz tvoje recepte i sve jedan bolji od drugih.. predivno!!!

Post a Comment

  

back to top